BetterZip

BetterZip voor Mac

In- en uitpakken in vele formaten

BetterZip is een programma dat je bestanden laat comprimeren. Ook al doet de naam anders vermoeden, dit verkleinen doe je in meerdere formaten. Dit is erg handig als je grote bestanden wilt verzenden alsmede om schijfruimte te besparen. Een groot... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ondersteunt meerdere formaten
  • Bestanden openen zonder uitpakken

TEGEN

  • Inpakken gaat erg langzaam

Gemiddeld
6

BetterZip is een programma dat je bestanden laat comprimeren. Ook al doet de naam anders vermoeden, dit verkleinen doe je in meerdere formaten. Dit is erg handig als je grote bestanden wilt verzenden alsmede om schijfruimte te besparen.

Een groot voordeel van dit programma is dat je gecomprimeerde bestanden opent zonder ze eerst uit te pakken. Dit maakt het erg snel bij grote bestanden. Wil je mappen en grote bestanden versturen, dan is het namelijk erg handig deze eerst in te pakken. Op deze manier hoef je geen losse files te versturen en nemen ze minder ruimte in beslag. Voor de veiligheid voeg je een wachtwoord toe, zodat alleen degene voor wie het bestemd is het opent.

Qua inpakken is BetterZip echter niet de snelste van zijn genre. Waar 7zX zo fijn in het gebruik is vanwege de snelheid, is BetterZip soms echt sloom, tot vervelens toe. Het duurt lang om bestanden toe te voegen. Kies je voor de betere compressie, dan raden we je aan om boodschappen of het huishouden te gaan doen terwijl het programma aan het werk is.

Er zijn veel in- en uitpakprogramma's. BetterZip is hier één van, maar onderscheiden doet het zich niet. BetterZip is makkelijk in het gebruik en ingepakte bestanden openen gaat snel. De snelheid van het inpakken daarentegen is een groot minpunt.

Meeste downloads Bestanden in- & uitpakken voor mac

BetterZip

Download

BetterZip 2.3.1

Beoordelingen about BetterZip

Promotie×